FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Coca-Cola transfera in Bulgaria operatiunile administrative din Europa de Vest

Coca-Cola transfera in Bulgaria operatiunile administrative din Europa de Vest

Coca-Cola isi va muta in Bulgaria operatiunile sale financiare si administrative din Europa de Vest, a declarat ministrul interimar al economiei si energiei din Bulgaria, Asen Vasilev, intr-un interviu acordat televiziunii locale Nova, citat de Novinite.

"Este vorba de toti contabilii, consilierii juridici si personajul din departamentele administrative ale companiei. Centrul nu va gestiona doar operatiunile pentru regiunea balcanica, ci pentru intreaga Europa”, a afirmat ministrul bulgar.

Centrul de servicii din Bulgaria va prelua operatiuni de back-office ale Coca-Cola Enterprises, unul dintre cei mai mari imbuteliatori Coca-Cola la nivel global, cu activitati in Belgia, Marea Britanie, Franta, Monaco, Luxemburg, Olanda, Norvegia si Suedia.

Ministrul bulgar a mentionat Bulgaria a fost aleasa datorita personalului calificat si a facilitatilor fiscale, in conditiile in care impozitul pe profit din Bulgaria este de 10%, cea mai mica rata din Europa. Centrul de servicii financiare si administrativ al Coca-Cola, unde vor lucra aproximativ 150 de persoane, va fi deschis la Sofia in urmatoarele luni.

Reprezentantii Coca-Cola Romania au facut precizarea ca structura Sistemului Coca-Cola in Romania ramane neschimbata, astfel incat sediile Coca-Cola Romania si Coca-Cola Hellenic vor ramane in Bucuresti.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content