FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Coca-Cola ofera fanilor bilete la finala Cupei Mondiale FIFA 2010

Coca-Cola ofera fanilor bilete la finala Cupei Mondiale FIFA 2010

Prin intermediul unei campanii, Coca-Cola ofera fanilor Cupei Mondiale sansa de a castiga un bilet la finala Cupei Mondiale FIFA din 2010 ce se va desfasura in Africa de Sud, in perioada 11 iunie - 11 iulie.

In perioada 17 mai - 11 iulie 2010, Coca-Cola invita fanii fotbalului sa participe la promotia dedicata Cupei Mondiale FIFA, avand ca premiu extraordinar excursii pentru doua persoane la finala Cupei Mondiale FIFA 2010, care va avea loc la 11 iulie 2010 pe stadionul din Johannesburg, Africa de Sud.

Pe durata promotiei, sub capacul fiecarei sticle de plastic de Coca-Cola, Coca-Cola Zero si Coca-Cola light se gasesc coduri unice alfa numerice formate din 8 caractere (de ex.: 1234XWY5). Aceste coduri pot fi trimise prin SMS la numarul 1789 sau introduse pe site-ul www.coca-cola.ro, pentru a participa la tragerile la sorti in urma carora sunt acordate urmatoarele premii: cinci excursii  pentru doua persoane la Finala Cupei Mondiale FIFA 2010, 56 LCD-uri Sony Bravia si 40.320 mingi Adidas.

In perioada 17 mai - 20 iunie 2010, se poate castiga saptamanal, prin tragere la sorti, o excursie pentru doua persoane la finala Cupei Mondiale FIFA 2010 din 11 iulie la Johnannesburg). De asemenea, pe toata durata promotiei, prin trageri la sorti zilnice se poate castiga un LCD Sony. Nu in ultimul rand, in fiecare minut din intervalul orar 10-22, participantii la tragerile la sorti pot castiga cate o minge Adidas.

Campania de comunicare a promotiei cuprinde  un spot publicitar cu Roger Milla -  legendarul fotbalist din Camerun, faimos pentru dansul victoriei de la Cupa Mondiala FIFA organizata in Italia in 1990. Campania de comunicare mai cuprinde: spot radio, print, pagina dedicata pe site-ul www.coca-cola.ro, campanie de bannere online, OOH, etichete, POP si activari dedicate in diverse magazine. 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content