FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Coca-Cola HBC muta fabrica din Iasi in Republica Moldova

Coca-Cola HBC muta fabrica din Iasi in Republica Moldova

Coca-Cola HBC a luat decizia transferarii capacitatii de productie din Iasi (Floreni) in Republica Moldova (Poiana Negri), in conditiile in care fabrica din Iasi producea cu preponderenta pentru tara vecina.

Depozitul din Iasi va fi reorganizat si va functiona ca Centru de Distributie in cadrul infrastructurii existente, iar operatiunile de vanzari, financiar, marketing si resurse umane isi vor continua activitatea in Iasi.

„Anticipam ca aceste ajustari la modul de operare al Coca-Cola HBC in Romania si Republica Moldova vor intari planurile de crestere pe termen lung din ambele tari si vor continua sa ofere un nivel ridicat de sprijin clientilor, consumatorilor si membrilor comunitatii”, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Noul mod de operare va fi functional incepand cu noiembrie 2009.
„Celor 75 de angajati din productie implicati in aceasta consolidare li se vor oferi pozitiile vacante disponibile in cadrul companiei, compatibile calificarii lor profesionale, iar celor 32 de angajati din depozit, posibilitatea de a opta pentru noi locuri de munca, in conditii similare de salarizare, la contractorul care va opera Centrul de Distributie. La sfarsitul perioadei de 60 de zile, toti angajatii implicati in consolidare vor primi pachete compensatorii care exced cerintele legale, cu o valoare intre 7 si 10 salarii”, se mai arata in comunicat.
In urma acestei consolidari, operatiunile de imbuteliere ale Coca-cola HBC sunt concentrate la Ploiesti, Timisoara si Poiana Negri. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content