FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Claudiu Hila a fost numit General Manager al Pall-Ex Romania

Claudiu Hila a fost numit General Manager al Pall-Ex Romania

Pall-Ex a anuntat numirea lui Claudiu Hila in pozitia de General Manager al operatiunii din Romania, prima de acest gen din centrul si estul Europei. Acesta se va ocupa de dezvoltarea si coordonarea tuturor operatiunilor retelei nationale, care va avea hub-ul central la Sibiu.

“Am acceptat cu bucurie aceasta provocare, impreuna cu o responsabilitate pe masura, fata de cei care m-au investit cu increderea lor, fata de echipa pe care o cream in aceste zile, fata de companiile care vor deveni membri ai Pall-Ex Romania, cat si fata de piata care credem cu tarie ca este pregatita pentru a se imbogati cu un nou concept, acela de distributie de marfa paletizata prin intermediul unei retele de parteneri independenti”, a declarat Claudiu Hila.

General Managerul Pall-Ex Romania are 36 de ani si este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice, specializarea Marketing, din cadrul Universitatii Romano-Germane, Sibiu. Anterior acestei pozitii, Claudiu Hila a fost Regional Manager Sales & Operations in cadrul Delamode Romania, alaturandu-se acestei companii in decembrie 2008.

El a mai acumulat o importanta experienta manageriala timp de 12 ani in companii precum AIG Life, First Logistics & Distribution, Danone si Interbrands.

 „Claudiu aduce o experienta impresionanta in domeniul comercial, operatiuni si logistica, si are calitatile necesare pentru a inspira si conduce spre succes echipa sa. Sunt convins ca prin energia si atitudinea sa optimista va asigura succesul implementarii acestui concept inovator in logistica nationala si regionala”, a declarat Danor Ionescu, Administratorul Pall-Ex Romania.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content