FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ciuc Premium este berea oficiala a BCR Romania Open

Ciuc Premium este berea oficiala a BCR Romania Open

Ciuc Premium este pentru al doilea an consecutiv sponsorul celei de-a 14-a editii a turneului BCR Open Romania, care va avea loc in perioada 19-27 septembrie a.c. la Arenele B.N.R. din Bucuresti, se arata intr-un comunicat al companiei.

BCR Open Romania este cel mai mare turneu de tenis din Romania si ultimul turneu din calendarul ATP World Tour 2009, care se va disputa pe zgura.

"Incepand de anul trecut Ciuc Premium este berea oficiala a BCR Open Romania, declarandu-se astfel sustinatoarea performantei in tenis, un sport care ne-a adus multe satisfactii si care continua sa aduca recunoastere Romaniei. Speram ca aceasta asociere cu sportul alb sa devina una pe termen lung, o traditie." declara Gabriela Galatanu, Group Brand Manager.
      
Spectatorii BCR Open Romania 2009 vor beneficia de o promotie speciala: "Serveste 4 asi cu Ciuc Premium". Pentru a afla daca au castigat, acestia trebuie sa cumpere minim trei pahare de Ciuc Premium - pe care le vor primi intr-un suport de carton, si sa razuiasca suprafata hasurata. Promotia se desfasoara pe toata durata competitiei, exclusiv in incinta Arenelor BNR iar premiile constau in tricouri si bere.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content