FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Circa 200 de vizitatori la a doua editie a expozitiei de alimente si bauturi Austria Showcase

Circa 200 de vizitatori la a doua editie a expozitiei de alimente si bauturi Austria Showcase

Expozitia “Austria Showcase - Produse alimentare si bauturi”, desfasurata intre 5-6 septembrie in incinta restaurantului „Le Bistro“ din Hotel Radisson BLU, a reunit 36 de companii participante si aproximativ 200 de vizitatori. Aproximativ jumatate dintre expozanti au urmarit gasirea unor distribuitori pentru lansarea produselor lor pe piata romaneasca.

Evenimentul a fost organizat de catre sectia comerciala a Ambasadei Austriei la Bucuresti. La prima editie au fost 15 firme participante. Numarul in crestere de la an la an arata interesul ridicat al producatorilor austrieci pentru Romania ca piata de desfacere.
O mare parte a expozantilor interesati de intrarea pe piata locala au fost producatori de mezeluri si branzeturi traditionale austriece.

Printre brandurile promovate se numara Zimmermann (conserve de legume), Wiesbauer (mezeluri), Olz (panificatie si patiserie), Frierss (mezeluri), Kasehof (branzeturi tari) sau Aroma (sucuri naturale), cat si cele deja consacrate pe piata locala, precum Kandia, Margaritar, Kotanyi, Pfanner,
D’arbo, Haribo, Rauch, Voslauer.
“In fiecare an organizam 3-4 evenimente de acest tip, sub denumirea Austria Showcase, pe diferite domenii: alimentar, IT, energie, mediu, etc. Cu expozitia de alimente si bauturi desfasurata anul acesta ne-am adresat distribuitorilor si importatorilor”, a declarat Mihaela Dinu, Referent marketing in cadrul Ambasadei Austriei - Sectia comerciala.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content