FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cifra de afaceri a Meda Prod, in crestere cu 44%

Cifra de afaceri a Meda Prod, in crestere cu 44%

Meda Prod, unul dintre jucatorii importanti pe piata romaneasca de mezeluri, a inregistrat, in prima jumatate a anului, o crestere de 44% a cifrei de afaceri, fata de perioada similara a anului trecut. Astfel, compania a ajuns la 11,526,256 euro  cifra de afaceri si un profit net de 371.320 euro (cu 25% in plus fata de anul 2008).

"Ne asteapta o perioada mai dificila, dar speram sa ne pastram rezultatele pozitive obtinute pana acum si la sfarsitul anului. Vom continua investitiile in linia de productie, dar vom creste si prezenta in magazinele de profil. De asemenea, ne vom largi portofoliul de produse prin lansarea unor sortimente noi, astfel incat sa oferim consumatorilor o gama cat mai variata si complexa de produse", a precizat Florin Rizea, Director General al Meda Prod.

Potrivit reprezentantilor companiei, Meda Prod si-a propus pentru acest an o cota de piata la nivel national de 3,6% in valoare, in conditiile in care, dupa primul trimestru, cota de piata a companiei a  atins 12,88% in volum si 13,1% in valoare, in raport cu cota detinuta anul trecut de 11,33% in volum si 12,1% in valoare.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content