FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Christian Beck a plecat de la Penny Market. Retailerul este condus acum de 3 directori

Christian Beck a plecat de la Penny Market. Retailerul este condus acum de 3 directori

Christian Beck a plecat de la Rewe Romania, operatorul retelelor Penny Market si XXL Mega Discount, dupa mai putin de doi ani de la preluarea functiei de CEO al companiei.

   Responsabilitatile sale au fost preluate de catre trei directori din board-ul de conducere al retailerului: Dennis Biernatzki pe departamentele achizitii, asigurarea calitatii si marketing; Daniel Gross pe departamentele: financiar, expansiune, resurse umane, IT, juridic si logistica; Oliver Eifler pe departamentele XXL Mega Discount si vanzari.
In ultimii doi ani, in paralel cu expansiunea celor doua retele, retailerul a derulat doua proiecte mari: remodelarea magazinelor Penny Market dupa conceptul Ambiente implementat deja in afara tarii, si rebrandingul Penny Market XXL in XXL Mega Discount.
 
 Peste 35 de noi magazine Penny Market in urmatorii doi ani

Rewe Romania, prezenta pe piata locala prin retelele Penny Market si XXL Mega Discount, a inregistrat la finalul anului 2013 o crestere de 12,9% a cifrei de afaceri, ajungand la circa 2,2 miliarde de lei. De asemenea, compania intentioneaza sa-si continue planurile de expansiune prin deschiderea a 35 de unitati in urmatorii doi ani.

Rewe Romania SRL si divizia de Real Estate (REWE Projektentwicklung Romania SRL) au inregistrat, in 2013, o cifra de afaceri de peste o jumatate de miliard de euro, iar divizia de Real Estate a ajuns la aproximativ 62 de milioane  lei.

Gratie rezultatelor financiare pozitive, Rewe va continua sa dezvolte reteaua de magazine, atat prin deschiderea de noi unitati, cat si prin definitivarea procesului de modernizare a magazinelor existente, dupa conceptul Penny Ambiente. Astfel, in perioada 2014-2015, Rewe intentioneaza sa deschida intre 35 si 45 de noi unitati Penny Market si o platforma logistica in zona Moldovei, dupa cele doua deja existente, in Turda si Stefanestii de Jos, din judetul Ilfov.

„Piata de retail din Romania are in continuare un enorm potential pentru dezvoltare, dat fiind ca ponderea numarului de magazine aferente comertului modern pe cap de locuitor esta abia la 25% din media europeana“,  a declarat conducerea REWE Romania. Acesta este si unul din principalele motive pentru care Romania se afla in focusul Grupului Rewe si in urmatorii ani.

 Reteaua Rewe opera la sfarsitul anului trecut 156 de magazine – 149 magazine Penny Market si 7 magazine XXL Mega Discount si avea 3.212 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content