FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Chep extinde colaborarea cu P&G in Europa Centrala si de Est

Chep extinde colaborarea cu P&G in Europa Centrala si de Est

Chep, furnizor de solutii de închiriere paleti si containere a incheiat un parteneriat cu Procter & Gamble (P&G), care va converti restul fluxurilor de paleti din lemn alb la sistemul de paleti închiriati de la Chep în sapte tari din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania.

Colaborarea acopera Bulgaria, Romania, Croatia, Serbia si cele trei state baltice, Estonia, Letonia si Lituania, cele sapte tari din Europa Centrala si de Est în care Chep si-a anuntat expansiunea în noiembrie 2011, ca raspuns la cererile si planurile de extindere ale clientilor sai.

Prin acest contract, Chep va furniza companiei P&G fluxuri de aproximativ 2 milioane de paleti anual în întreaga Europa Centrala si de Est.  „Acest contract se potriveste strategiei Chep de a oferi o gama mai ampla de solutii de închiriere si de a se extinde catre noi zone geografice, raspunzand, în acelasi timp, cererilor unuia dintre cei mai valorosi clienti”, a decarat vicepresedintele pe Conturi Globale al Chep, John Riley.
 
Chep îsi desfasoara activitatea în Europa Centrala si de Est înca din 1998, înregistrand o crestere din doua cifre în cinci ani, pana la 30 iunie 2012. Anterior extinderii din noiembrie 2011, Chep activa deja în Republica Ceha, Ungaria, Grecia, Polonia, Slovacia, Slovenia si Turcia.

Totodata, Chep, a semnat un contract pe doi ani cu Kimberly-Clark, lider în comercializarea de produse de îngrijire personala. Kimberly-Clark îsi va converti astfel toate fluxurile de schimb al paletilor din lemn alb din Turcia în paleti închiriati de la Chep.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content