FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Chep are un nou director general pentru Europa Centrala si in Balcani

Chep are un nou director general pentru Europa Centrala si in Balcani

Stavros Kazakos a fost numit recent Director General al Chep in Europa Centrala si Balcani, urmand sa se ocupe de dezvoltarea afacerii Chep prin eficientizarea operatiunilor precum si reducerea costurilor in cadrul lantului de distributie.

Stavros Kazakos, 36 de ani, a coordonat anterior echipa Chep din Grecia si Bulgaria urmand sa mentina aceasta responsabilitate in noul sau rol.
 
El si-a inceput cariera la Axion Systems ca director de vanzari si apoi a lucrat pentru Penteli Marbles ca inginer minier. A inceput sa lucreze pentru Chep, in 2003 ca manager conturi clienti Ulterior, s-a mutat in Marea Britanie in cadrul Chep pentru a prelua functia de director de vanzari la nivel european si, mai tarziu, a revenit in Grecia pentru a coordona activitatea comerciala din tara.

Chep ofera solutiilor de ambalare reutilizabile, returnabile, deservind numeroase companii cu renume pe plan mondial in domenii precum bunuri de larg consum, produse proaspete, bauturi si automobile. Portofoliul de clienti include companii si branduri internationale precum Procter & Gamble, Sysco, Kellogg's, Kraft, Nestlé, Ford si GM. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content