FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Chambord, in Romania

Chambord, in Romania

Lichiorul Chambord si-a facut aparitia pe piata din Romania in luna septembrie, odata cu lansarea sticlei Chambord Royal de 2 milioane de dolari la London Fashion Week.

Artistul Donald Edge, inspirat de istoria bauturii, a creat o bijuterie unica, sticla Chambord Royal, in valoare de 2.000.000 de dolari. Aceasta este facuta manual din aur galben de 18 carate si este incrustata cu perle fine, rotunde, peste 1.100 de diamante taiate in forma de para si un smarald.

Produs din mure, zmeura neagra si cognac XO, Chambord este 100% natural si se fabrica in Franta, pe domeniile Sistiere din Valea Loarei.

Chambord a aparut in secolul 17, pe vremea regelui Ludovic al XIV-lea.
Chambord face parte din portofoliul Brown Forman Worlwide din 2006 si este o bautura care se poate consuma ca atare sau in cocktailuri. In Romania, Chambord poate fi gasit in cocktail baruri si cluburile cu clientela din segmentul premium.

Cu mai mult de 4000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial.In Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel's, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord si bourbon-ul Woodford Reserve.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content