FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > CFO-ul Coca-Cola HBC Romania, promovat la sediul central al grupului

CFO-ul Coca-Cola HBC Romania, promovat la sediul central al grupului

Dan Timotin, Directorul Financiar al Coca-Cola HBC Romania si Moldova, va prelua functia de Commercial Finance Director in cadrul grupului elen, incepand cu 1 februarie, anunta compania. Din aceasta pozitie va colabora cu echipa comerciala centrala, raportand direct catre CFO-ul grupului Coca-Cola Hellenic. Pe pozitia lasata vacanta de Dan Timotin, compania l-a numit, incepand cu 1 martie, pe Dragos Ion, care a ocupat anterior functia de CFO pentru Coca-Cola HBC Irlanda si Irlanda de Nord.

Dan Timotin s-a alaturat echipei Coca-Cola HBC in iulie 2011, in calitate de Director Financiar pentru Coca-Cola HBC Romania si Moldova.
 
Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza intr-o zona geografica extinsa, avand operatiuni in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni.
 
In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (Coca-Cola HBC Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content