FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Centrul de Solutii pentru Birou in cadrul magazinului METRO Cash & Carry Baneasa

Centrul de Solutii pentru Birou in cadrul magazinului METRO Cash & Carry Baneasa

METRO Cash & Carry Romania a inaugurat in cadrul magazinului sau din Baneasa, Centrul de Solutii pentru Birou, un concept realizat pentru a sprijini activitatea de zi cu zi a clientilor profesionisti, prin servicii si solutii rapide si personalizate, informeaza un comunicat al companiei.

Centrul de Solutii pentru Birou concentreaza un ansamblu divers de instrumente si produse adaptate afacerilor clientilor profesionisti, fie ca sunt revanzatori, clienti Horeca sau liber profesionisti, cat si consultanta de specialitate la achizitionare.  Solutiile oferite in cadrul Centrului sunt complementare si structurate astfel incat sa acopere principalele elemente necesare pentru o desfasurare in parametri optimi a activitatii din cadrul unui birou.

Centrul este organizat in patru zone principale: mobilier pentru birou (oferta adaptata spatiului si activitatilor intreprinse de client), echipamente IT, sisteme de gestiune, comunicatii (calculatoare, servere si laptopuri configurate la cerere, comunicatii mobile de voce si date, solutii pentru gestiunea magazinelor, restaurantelor si hotelurilor), copiere si personalizare (solutii de imprimare, copiere si personalizare pe diverse suporturi) precum si un sortiment complet de consumabile de birou. Centrul de Solutii pentru Birou este deschis clientilor METRO Cash & Carry Romania in fiecare zi a saptamanii, intre orele 12 - 20, in cadrul magazinului METRO Baneasa. Centrul include si un punct de informare pentru a facilita schimbul de informatii dintre clientii profesionisti si consultantii companiei, in vederea identificarii produselor si serviciilor ideale pentru fiecare client in parte.

"Am inaugurat acest Centru de Solutii pentru Birou, impreuna cu partenerii nostri, pentru a consolida un aspect important in desfasurarea activitatii oricarei afaceri, cel al solutiilor personalizate pentru birou. O intelegere complexa a dorintelor clientilor nostri conduce la o permanenta imbunatatire a ofertei noastre de produse si servicii si, in acelasi timp, la cresterea eficientei si profitabilitatii acestora, printr-o alocare optima a resurselor financiare in vederea organizarii activitatii.", a declarat Laurentiu Petre, Director Cumparari Produse Nealimentare METRO Cash & Carry Romania si Moldova.

METRO Cash & Carry Romania este o parte integranta a METRO Cash & Carry International. Reteaua numara in prezent, in Romania, 24 de centre de distributie.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content