FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Centrul Comercial Militari Shopping va fi inaugurat pe 2 aprilie

Centrul Comercial Militari Shopping va fi inaugurat pe 2 aprilie

Centrul comercial Militari Shopping (www.militari-shopping.ro) va fi inaugurat pe 2 aprilie 2009 in cartierul Militari din vestul capitalei. Acesta este un centru comercial ultramodern, multifuncaional, cu peste 60 de magazine, dintre care unele in premiera in Romania.

Pe langa hypermarketul Auchan si magazinul Praktiker, centrul comercial va gazdui alte 61 de magazine, printre care si unul al retelei de drogherii dm drogerie markt.
Decathlon, lider mondial in comercializarea de echipamente sportive, va inaugura in Militari Shopping cel mai mare magazin de profil din Romania, cu peste 5.000 de articole. C&A, Mladinska si Imaginarium sunt alte branduri de renume international care au ales acest centru comercial pentru a intra pe piata romaneasca. De asemenea, binecunoscutul nume din lumea modei, New Yorker, va fi prezent pentru prima oara in Bucuresti in Militari Shopping.

O investitie a  Land Development Proiect, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited, unul dintre cei mai mari dezvoltatori si operatori de centre comerciale din Europa Centrala si de Est, Militari Shopping are o suprafata inchiriabila de aproximativ 51 400 mp si va deservi o zona rezidentiala de peste 500 000 de locuitori. Cu adresa in bulevardul Iuliu Maniu nr. 546-560 centrul comercial este situat intr-o zona care a devenit in ultima vreme o platforma comerciala de referinta.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content