FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cel mai mare francizat Carrefour iese din reteaua Express

Cel mai mare francizat Carrefour iese din reteaua Express

Angst, primul si cel mai mare francizat din Romania al retelei de magazine Express, dezvoltata de retailerul francez Carrefour pentru comertul de proximitate, a decis sa iasa din acest parteneriat. In urma exit-ului, reteaua Express pierde 21 de unitati, ramanand doar cu 44 de magazine.

Oficialii Carrefour au confirmat iesirea Angst din franciza Express. „Angst este satisfacut de relatia cu Carrefour in ceea ce priveste activitatea de franciza. Decizia actionarilor Angst este insa de a se reconcentra pe activitatea sa traditionala, adica procesarea produselor din carne", potrivit unei declaratii a Carrefour Romania.

Carrefour a anuntat lansarea francizei si a conceptului de magazine de proximitate Express in toamna anului 2011, prin lansarea parteneriatului cu reteuaua locala Angst. Pana in prima parte a anului 2013, 22 de magazine Angst din Bucuresti si Ilfov au intrat in franciza dezvoltata de Carrefour, unul dintre ele, cel situat in cartierul Drumul Taberei, fiind inchis in toamna anului trecut.

Din 2013, Carrefour a semnat parteneriate si cu alti retaileri Locali, printre acestia numarandu-se Pronto, Traditional Ecologic, RostCom sau Sigma.

Angst, companie controlata de omul de afaceri Sorin Minea, este unul dintre jucatorii importanti pe piata preparatelor din carne, avand doua fabrici la Buftea si Sinaia.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content