FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cel de-al 49-lea supermarket Carrefour din tara se deschide la Iasi

Cel de-al 49-lea supermarket Carrefour din tara se deschide la Iasi

Grupul Carrefour deschide miercuri, 14 martie, cel de-al 49-lea supermarket din tara. Acesta este localizat in Iasi, pe Str. Anastasie Panu nr. 46, in Complexul Comercial Hala Centrala.

Carrefour continua astfel expansiunea in Iasi, deschizand cel de-al 2-lea Carrefour Market din oras, dupa ce in ianuarie anul acesta a deschis un supermarket in Centrul Comercial Iulius Mall. In 2007 Carrefour a deschis primul hypermarket din oras, Iasi Felicia, iar in anul 2008 – cel de-al doilea hypermarket, Iasi Era.

Noul Carrefour Market situat in zona centrala, in Complexul Comercial Hala Centrala, isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 800 de metri patrati, urmand aceeasi strategie de “preturi mici, zilnic”.

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hypermarket (iar la o calitate similara costa cu minim 20% mai putin, in raport cu marcile nationale).

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475.000 de angajati. In Romania, Grupul Carrefour numara incepand de astazi 49 de supermarketuri, 3 francize si 25 de hypermarketuri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content