FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cea mai mare conferinta a industriei FMCG ia startul in doua zile

Cea mai mare conferinta a industriei FMCG ia startul in doua zile

Conferinta "Retail Intelligence - Surse de crestere dincolo de 2012", organizata de Magazinul Progresiv la Sinaia, isi va intampina participantii miercuri dupa-amiaza, pe 14 martie. Lucrarile conferintei se vor desfasura timp de doua zile, pe 15 si 16 martie.

"Retail Intelligence: Surse noi de crestere dincolo de 2012" este un eveniment în care facem bilantul pietei pe 2011, identificam trendurile pentru acest an si directii noi de dezvoltare a afacerilor din sectorul FMCG, atat din retail, cat si din productie, distributie si logistica.

Ajunsa la a 12-a editie, conferinta Progresiv este cea mai importanta intalnire anuala a profesionistilor din retailul alimentar, industria bunurilor de larg consum si din domeniile conexe.

Invitatul special din acest an este Koen Hazewinkel -Director of Executive Programs, EFMI Business School, Rijksuniversiteit Groningen - care va veni din Olanda pentru acest eveniment.

Participantii inscrisi la conferinta Progresiv 2012 pot consulta programul final la adresa http://conferinta.magazinulprogresiv.ro/ro/tematica.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content