FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ce consuma romanii in Postul Pastelui?

Ce consuma romanii in Postul Pastelui?

Peste 30% dintre persoanele intervievate in cel mai recent studiu realizat de Mednet Marketing Research Center spun ca obisnuiesc sa tina, sub o forma sau alta, Postul Pastelui. Astfel, 27,1% dintre respondenti postesc numai in anumite zile din perioada de post, in timp ce doar 4,5% respecta integral Postul Pastelui.

Ca tendinta, cei mai multi dintre orasenii intervievati, care postesc in aceasta perioada, prefera sa consume fructe si legume proaspete si sa gateasca in casa mancaruri de post. De asemenea, alimentatia zilnica in perioada postului cuprinde si conservele de legume (zacusca, muraturi etc.), dulciurile, dar si produsele procesate cum ar fi: branzeturi, iaurturi, mezeluri etc.

Trebuie mentionat faptul ca, cea mai mare parte a orasenilor care tin postul Pastelui sunt multumiti de diversitatea produselor de post din magazine (supermarket, hypermarket etc.) Cu toate acestea, exista un mic procent de persoane care nu au fost pe deplin satisfacute de produsele de post existente in comert. In general, acestea nu isi doresc alte tipuri de produse ci, mai degraba, si-ar dori sa gaseasca mai multe sortimente ale produselor deja existente pe piata: mai multe varietati de pate de post, mancare gatita, mezeluri de post sau produse semipreparate de post etc.

Studiul a fost realizat online, pe un e?antion reprezentativ la nivel na?ional, urban, in perioada 4 - 8 aprilie 2014. Au fost intervievate 663 persoane cu varsta cuprinsa in intervalul 18 – 55 ani. Marja de eroare a studiului este de ±3,81%.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content