FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > CDE R Interex are un nou director general

CDE R Interex are un nou director general

Incepand cu luna septembrie, Rino Tizzanini este noul director general al CDE R Interex, preluand aceasta pozitie de la Stanislas Mainfroy, care si-a încheiat mandatul în aceasta vara si a decis sa se ocupe de alte proiecte profesionale.

Rino Tizzanini va administra si dezvolta reteaua detinuta la nivel local de compania CDE R Interex, retea care numara în acest moment 12 magazine pe tot teritoriul tarii. Tizzanini are o experienta solida în industria de retail, activand de 9 ani în acest domeniu în Romania, timp în care a ocupat pozitii de General Manager pentru Spar si Profi.

CDE R Interex face parte din Groupement des Mousquetaires, care opereaza supermarketurile Intermarche, precum si magazinele specializate Ecomarché, Netto, Bricomarché, Vêti, Roady si Restaumarché.

Cu aproximativ 4 000 puncte de vanzare în Europa si o cifra de afaceri de 34,8 miliarde de euro în 2008, Groupement des Mousquetaires este unul drintre cei mai importanti distribuitori en-gros de pe continent. Groupement des Mousquetaires a fost fondat în Franta în 1969 si are peste 130,000 colaboratori în Portugalia, Spania, Belgia, Polonia si în Balcani.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content