FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > CBA organizeaza la Satu Mare o expozitie pentru retailerii parteneri

CBA organizeaza la Satu Mare o expozitie pentru retailerii parteneri

CBA Nord-Vest va organiza, vineri, 16 mai, o expozitie dedicata magazinelor partenere unde vor expune furnizori ai organizatiei. Ajunsa la a patra editie, CBA Expo se va desfasura pe o suprafata de 1.600 mp, in incinta fostului supermarket Interex din Satu Mare, situat pe Str. Brasovului, nr. 4.

Sunt asteptati pana la 200 de participanti din randul magazinelor francizate sub sigla CBA si Privat, precum si cei mai importanti parteneri, din judetele: Satu Mare, Bihor, Salaj, Maramures, Cluj, Arad, Mures, Alba, Timis, Arges, Olt, Brasov, Harghita, Suceava.

Vor expune un numar 45 de companii, producatori  FMCG, producatori traditionali din Romania, precum si furnizori de produse logistice., printre care FrieslandCampina, Scandia, Sole Mizo, Gunz, Mokate (Polonia), Macromex, Monster, Hyza (Republica Ceha).

“Scopul evenimentului este imbunatatirea relatiei intre producator – retailer, in cadrul targului fiind lansate o gama larga de produse, oferte speciale. Totodata, producatorii intra in contact direct cu comerciantii, rezultatul fiind un schimb foarte avantajos de informatii de informatii”, afirma reprezentantii CBA.

Sitemul de franciza pentru retailul independent CBA, lansat in anul 2002 pe piata romaneasca, isi desfasoara activitatea prin implementarea modelului occidental de business in retailul traditional, oferind prin acesta, achizitii, imagine si promotii comune.

CBA Nord-Vest opereaza, de asemenea, un centru logistic de 6.500 mp. In portfoliul societatii se regasesc peste 3.000 de produse din care 700 reprezinta marci proprii sub brandul CBA.

Conceptul, care se bazeaza pe cooperarea comerciantilor traditionali, a pornit in 1992 din Ungaria, iar in prezent sub sigla CBA sunt inglobate un numar de peste 7.000 magazine in Europa Centrala si de Est. Pe plan international centrele, respectiv magazinele au identitate si aspect exterior,  politica comerciala si strategie de marketing comune. Cea mai mare organizatie CBA este in continuare cea din Ungaria, cu peste 3.000 de magazine afiliate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content