FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Catalina Aldea este noul Director Comercial al retelei Mega Image

Catalina Aldea este noul Director Comercial al retelei Mega Image

Incepand cu data de 1 august, Catalina Aldea a fost numita Director Comercial al retelei Mega Image, inlocuindu-l pe Michael Stathakopoulos, care a preluat o noua functie in grupul Delhaize, respectiv in cadrul retelei Alfa Beta din Grecia.

Catalina Aldea si-a inceput cariera in domeniul comercial ca si Key Account Manager in companiile Coty Romania si Beiersdorf. Mutarea din punct de vedere profesional in domeniul achizitiilor s-a produs odata cu lansarea pe piata a lantului de supermarketuri Univers’all.

In noiembrie 2004 s-a alaturat echipei Mega Image pe pozitia de Dry Food & Non Food Manager, iar in august 2007 a preluat si categoria Fresh Food, devenind Buying Manager.

Catalina Aldea a fost responsabila de nenumarate proiecte comerciale lansate in Mega Image de-a lungul anilor. Ca Director Comercial va deveni membru in Comitetul Executiv si va coordona activitatea departamentelor de Achizitii, Merchandising, Pricing, Promotii in magazine, Calitatea si Siguranta Alimentelor.

Michael Stathakopoulos a acceptat noi provocari in cadrul Delhaize Group dupa doi ani de mandat in Romania, acesta urmandu-i lui Wim Maris, care a petrecut patru ani in Mega Image, ca Director Comercial si Supply Chain. Astfel, Catalina Aldea devine primul Director Comercial de origine romana al Mega Image, dupa preluarea lantului de catre Delhaize Group in 2000.

Fondata in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea ce cuprinde 88 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Pitesti si alte orase, sub marcile Mega Image, Red Market si Shop&Go.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content