FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cascavalul Felii de la Hochland are un nou design de ambalaj

Cascavalul Felii de la Hochland are un nou design de ambalaj

Cocoon Group Bucharest si Hochland Romania au finalizat o noua colaborare: designul de ambalaj al pachetelor de Cascaval Felii de la Hochland. Noul Cascaval Felii de la Hochland prezinta si o inovatie in categoria branzeturilor pe piata printr-un sistem de ambalare care permite resigilarea dupa deschidere, pastrand astfel prospetimea si savoarea produsului dupa deschidere.

Designul propus pastreaza principalele atribute ale brandului Hochland: natural, modern, viu colorat. Cascavalul Felii Hochland se adreseaza unui grup-tinta de consumatori cu un stil de viata activ, acei consumatori care sunt mereu “on the go” si care au nevoie de solutii rapide pentru pregatirea mesei.

"Relansarea Cascavalului felii 150g in noul ambalaj, ofera ca beneficii rapiditatea si usurinta in utilizare si se evidentiaza printr-un design ce accentueaza sugestia de servire, prin multa prospetime si savoare, iar inovatia ambalajului este pusa in valoare printr-un icon special “deschide/inchide”, a declarat Andreea Marincescu, Marketing Manager Hochland Romania.

Din punct de vedere cromatic, gama ramane in acelasi registru care au consacrat Hochland pe piata, tonurile de albastru.

Cocoon Group este o agentie de branding si design international care ofera o gama larga de servicii de branding: de la expertiza strategica in design 2D si 3D, artwork, productie mock-ups, servicii pre-press si print management. Pentru mai multe informatii vizitati website-ul www.cg-eu.com

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content