FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour va deschide hypermarketuri la Targu Jiu si Bucuresti in acest an

Carrefour va deschide hypermarketuri la Targu Jiu si Bucuresti in acest an

Carrefour Romania continua extinderea pe segmentul hypermarketurilor, urmand sa inaugureze, in toamna acesteui an, doua magazine la Targu Jiu si Bucuresti (platforma Vulcan), a declarat, pentru PROGRESIV, directorul de marketing al companiei, Andreea Mihai.

Ambele unitati comerciale vor fi deschise in centrele comerciale dezvoltate de New Europe Property Investment (NEPI).

Pentru hypermarketul din Bucuresti, Carrefour a anuntat initial deschiderea sa in toamna lui 2013, insa proiectul a fost amanat cu un an. Tot in Capitala, Carrefour ar mai putea deschide hypermarketuri pe fosta platforma Electroaparataj si in zona Obor.

Carrefour opereaza in prezent 25 de hypermarketuri in Romania, numarul acestora urmand sa ajunga la 27 de unitati pana la sfarsitul lui 2014.

Grupul francez Carrefour detine 154 de magazine in Romania, dintre care 25 de hypermarketuri Carrefour, 79 de supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express, 6 magazine de proximitate Contact. De asemenea, retailerul detine un magazin de comert online, disponbil locuitorilor din Bucuresti si imprejurimi.

Carrefour Romania, compania care opereaza reteaua de hypermarketuri, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 971 de milioane de euro, in crestere cu 1% fata de anul precedent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content