FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour va avea un nou hypermarket in Bucuresti din 2013

Carrefour va avea un nou hypermarket in Bucuresti din 2013

Carrefour Romania va deschide in 2013 un nou hypermarket in Bucuresti, in centrul comercial dezvoltat de NEPI, pe platforma fostei uzine Vulcan. Carrefour este deja retailerul cu cea mai extinsa retea de hypermarketuri din Capitala, cu opt unitati comerciale. 

In cursul lunii octombrie, cele doua companii au agreat termenii comerciali privind prezenta unui hypermarket Carrefour in suprafata totala de 9.700 mp in centrul comercial a carui inaugurare este prevazuta de catre dezvoltator pentru trimestrul al treilea din 2013.

”Acest centru comercial va beneficia de o locatie usor accesibila atat din bulevardul Mihail Sebastian, cat si din Soseaua Progresului si de un mix comercial atractiv astfel incat sa oferim o experienta de cumparaturi cat mai placuta clientilor nostri. Ne bucuram sa continuam in acest fel parteneriatul inceput cu NEPI in anul 2011 prin redezvoltarea centrului comercial de la Ploiesti”, a declarat Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour Romania.

Centrul comercial va fi dezvoltat pe un teren in suprafata de aproximativ 8 hectare apartinand fostei uzine Vulcan si va include pe langa hipermarket-ul Carrefour, o galerie comerciala de aproximativ 3.000 mp, un ,,strip mall’’ cu cateva unitati comerciale de dimensiuni mari tip ancora, construite pe o suprafata suplimentara de aproximativ 15.000 mp  si un restaurant de tip ,,drive in’’ cu o suprafata de aproximativ 500 mp. Clientii noului centru comercial vor avea la dispozitie aproximativ 1.000 locuri de parcare.

Dezvoltarea proiectului va incepe imediat ce autorizatiile finale vor fi aprobate de catre autoritatile abilitate.

In Romania, Grupul Carrefour numara in prezent, 24 de hypermarket-uri Carrefour, 59 de supermarket-uri Carrefour Market si 8 magazine de proximitate Carrefour Express.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content