FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour si NEPI deschid un mall in Ploiesti in noiembrie

Carrefour si NEPI deschid un mall in Ploiesti in noiembrie

Carrefour Property Romania – divizia imobiliara a retailerului Carrefour pe piata locala – si dezvoltatorul imobiliar NEPI (New Europe Property Investments Plc.) au anuntat o investitie de circa 65 de milioane de euro in constructia mall-ului Ploiesti Shopping City in vecinatatea hypermarketului Carrefour din acelasi oras.

Proiectul va fi finalizat in toamna, inaugurarea mall-ului fiind programata pentru data de 15 noiembrie. Reprezentantii Carrefour mizeaza pe cresterea traficului de clienti in hypermarket dupa extinderea spatiului comercial in aceeasi locatie. Magazinul Carrefour Ploiesti este operational din anul 2005, iar in ultimii ani retailerul francez a mizat mai mult pe segmentul supermarketurilor pentru a-si creste vanzarile in orasul Ploiesti.

Promovat ca cel mai mare mall regional din sudul Romaniei, Ploiesti Shopping City va include, pe langa galeria cu circa 100 de magazine, un cinematograf Cinema City cu 12 sali de proiectie, precum si o zona de restaurante, sali de bowling si biliard si un cazino. Centrul comercial va avea si o terasa exterioara care va gazdui un patinoar pe timpul iernii.
Proiectul are o suprafata totala inchiriabila de 55.000 mp, din care trei sferturi a fost deja contractata, potrivit reprezentantilor Carrefour si NEPI.

In Romania, Carrefour Property include trei linii de business: expansiunea pe toate formatele exploatate de retailerul francez pe piata, achizitia de terenuri si dezvoltarea de hypermarketuri si centre comerciale si activitatea de property management, compania avand in portofoliu administrarea a cinci centre comerciale in Bucuresti, Ploiesti si Brasov.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content