FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour a semnat un parteneriat cu Asociatia BIO Romania

Carrefour a semnat un parteneriat cu Asociatia BIO Romania

Carrefour a semnat un parteneriat cu Asociatia Bio Romania, prin care va distribui produsele membrilor asociatiei in 19 dintre hypermarketurile retelei.

In 16 dintre cele 19 magazine mentionate mai sus vor fi organizate, in luna septembrie, sesiuni de degustari ale produselor certificate ecologic. Aceasta actiune va avea loc in cadrul programului de promovare a produselor ecologice in Romania, cu finantare europeana, M.A.D.R. si Asociatia Bio Romania.
In cadrul parteneriatului este lansat oficial si comunicat public brandul sectorului Bio, „Rodul Bio Romanesc”, cu sigla ?i motto-urile aferente.  
Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica – “BIO Romania” este asociatia patronala a sectorului Bio, fiind totodata principalul partener de dialog cu autoritatile statului, militand pentru dezvoltarea durabila a agriculturii ?i a spatiului rural romanesc, pentru educarea, informarea ?i con?tientizarea consumatorilor asupra beneficiilor agriculturii ecologice atat pentru sanatatea umana cat ?i pentru cea a naturii, prin promovarea excelentei in domeniul agriculturii ecologice.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content