FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour se extinde pe segmentul magazinelor de proximitate

Carrefour se extinde pe segmentul magazinelor de proximitate

Carrefour Romania si firma locala Angst au deschis saptamana trecuta un nou magazin de proximitate, sub brandul Carrefour Express Angst, pe Bulevardul Ion Mihalache din Bucuresti.

 

Carrefour Express Angst Mihalache este cel de-al cincilea magazin de proximitate din portofoliul Carrefour, prima unitate Carrefour Express fiind deschisa pe 12 octombrie 2011, în Piata Domenii.

 „Parteneriatul intre Carrefour Romania si Angst reprezinta un nou pas in strategia multiformat a grupului Carrefour: dezvoltarea pe formatul de proximitate. Carrefour Express combina traditia si calitatea Angst cu experienta si inovatia Carrefour si indeplineste în acelasi timp dorinta Carrefour de a fi mai aproape de clienti, de a aduce produsele si calitatea Carrefour in inima cartierelor”, se arata în comunicatul Carrefour.

Magazinul are o suprafata de vanzare de 140 de metri patrati si o oferta de 1.300 de produse. Unitatea comerciala este dotata cu doua case de marcat si are zece angajati.

Grupul Angst, controlat de omul de afaceri Sorin Minea, detine alte 24 de magazine proprii, o parte dintre acestea urmand sa fie transformate in unitati Carrefour Express Angst. Grupul mai detine trei fabrici, dintre care doua unitati de procesare a carnii la Buftea si Sinaia si o fabrica de procesare a laptelui la Videle.

Grupul francez Carrefour, prezent pe piata romaneasca din 2001, detine pe plan local o retea de 25 de hypermarketuri si 50 de supermarketuri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content