FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour schimba hypermarketul pe care il va deschide in 2013

Carrefour schimba hypermarketul pe care il va deschide in 2013

Carrefour Romania va deschide pana la finalul acestui an un nou hypermarket, in incinta centrului comercial Shopping City Galati, dezvoltat de NEPI. Retailerul nu mai mentioneaza insa cand va inaugura hypermarketul de pe fosta platforma industriala din Bucuresti, a carei deschidere era programata in a doua jumatate a anului.

Astfel, anul trecut, Carrefour a anuntat incheierea unui acord tot cu dezvoltatorul imobiliar NEPI in urma caruia urma sa deschida un hypermarket in trimestrul III al acestui an in centrul comercial dezvoltat de NEPI pe platforma fostei uzine Vulcan din Capitala.

Magazinul pe care Carrefour il va deschide in acest an, la Galati, este al 25-lea al retelei din Romania. In zona, Carrefour mai opereaza un hypermarket la Braila, unde a avut doua astfel de unitati comerciale, dar a fost nevoit sa inchida in 2009 una dintre ele.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de tari, grupul francez Carrefour este unul dintre cei mari retaileri la nivel mondial. In Romania, Grupul Carrefour numara 122 magazine (aproximativ 9.000 de angajati) dintre care: 24 de hypermarketuri Carrefour, 69 de supermarketuri Market, 28 de magazine de proximitate Express si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content