FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour Romania - solidaritate pentru sinistratii din Romania

Carrefour Romania - solidaritate pentru sinistratii din Romania

Carrefour Romania a raspuns unui numar mare de cereri de ajutoare din partea diferitelor asociatii dar si autoritati locale, pentru sinistrati, donand mii de produse, participand financiar dar si logistic, cu transport si depozitare. S-au donat produse alimentare si non alimentare, iar fundatiile care au ridicat produsele din hypermarketurile Carrefour au primit tot sprijinul echipelor din magazin pentru a organiza totul in cel mai scurt timp posibil.

Printre primii care au reactionat, jurnalistii de la Observator si Antena 3, alaturi de Fundatia „Mereu Aproape", cu sprijinul Carrefour, au inceput campania umanitara „APA TRECE, ROMANIA RAMANE" pentru a-i ajuta pe cei care au pierdut totul in doar cateva zile.
6 tone de alimente de baza si imbracaminte au fost deja trimise catre 880 de familii din zonele sinistrate in cadrul acestui proiect, iar Carrefour si-a mobilizat echipele din toate hypermarketurile si supermarketurile pentru a participa cu toate fortele la diferitele actiuni.

Stocurile de alimente de baza au fost marite in hypermarketurile Carrefour si suplimentate cele de produse necesare oamenilor din zonele calamitate, pentru a raspunde prompt diferitelor cereri si pentru a ajuta un numar cat mai mare de persoane. Carrefour a intervenit atat sustinand fundatia Mereu Aproape cat si prin intermediul Crucii Rosii din Romania, Salvati Copiii precum si alte asociatii care au cerut sprijinul.

In plus, Carrefour a demarat in colaborare cu diferite centre comerciale din tara si respectiv Crucea Rosie, campanii de strangere de alimente si alte articole utile, amplasand urne speciale de colectare precum si corturi unde se pot strange din donatii alimente, haine, paturi.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content