FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour Romania recruteaza deja manageri pentru primele magazine Supeco

Carrefour Romania recruteaza deja manageri pentru primele magazine Supeco

Carrefour Romania lucreaza intens la lansarea unei noi retele de magazine, Supeco, un concept hibrid discount-cash&carry, avand deja deschise recrutarile pentru manageri de magazine in orasele Targoviste, Giurgiu si Ramnicu Valcea. Compania nu a anuntat inca in mod oficial proiectul de lansare a acestui nou brand de retail in Romania.

La conducerea Supeco se afla un manager francez relocat in Romania pentru acest proiect de la Carrefour Indonezia, Eric Bouin. Noua retea isi formeaza acum si departamentul de achizitii, o parte din manageri fiind luati de la Carrefour. Responsabila de dezvoltarea echipei comerciale pentru noul format este Monica Coliu, numita in functia de New Formats Director la Carrefour Romania in august 2013, dupa doi ani petrecuti in pozitia de Director Marci Private in cadrul companiei.

Primele deschideri de magazine Supeco in Romania vor avea loc, cel mai probabil, in 2014. “Supeco este un nou format de magazin care isi propune sa ofere consumatorilor preturi mici, cu focus pe categoria de produse proaspete si de larg consum, avand o suprafata de vanzare cuprinsa intre 1500 si 2000 de metri patrati”, se mentioneaza in anuntul de recrutare al Carrefour pentru magazinele din Targoviste, Giurgiu si Ramnicu Valcea.

Conceptul Supeco, care are drept slogan "economiile familiei tale",  a fost lansat in 2013 in Spania de catre Carrefour, initial ca proiect pilot. O parte din deschiderile de magazine Supeco din acea piata au fost realizate in locatiile unor supermarketuri Carrefour Market.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content