FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour Romania recompenseaza iubitorii de fotbal

Carrefour Romania recompenseaza iubitorii de fotbal

Carrefour Romania recompenseaza iubitorii de fotbal cu doua autoturisme Dacia Logan si un LCD, invitandu-i sa-si testeze online cunostintele despre fotbal si abilitatile de a da pronosticuri la meciurile din Campionatul Mondial de Fotbal.

Pe 11 iunie, Carrefour Romania lanseaza site-ul www.totuldesprefotbal.ro unde iubitorii sportului rege pot participa la :
> Tombola - pronosticuri pentru meciurile de la Turneul Final al Campionatului Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud  - la care pot castiga  unul dintre cele 2 autoturisme Dacia Logan,
> Concurs cu intrebari din istoria fotbalului - la care se poate castiga un LCD.

Perioada de desfasurare este intre 11 iunie - 11 iulie - perioada de desfasurare a Cupei Mondiale din Africa de Sud, urmand ca tragerea la sorti a castigatorilor tombolei si desemnarea castigatorului concursului cu intrebari sa se realizeze pe 12 iulie.

Castigatorii tombolei la care se pun in joc 2 autoturisme Dacia Logan se desemneaza prin tragere la sorti, conform regulamentului promotiei, dintre participantii inscrisi online, care au dat pronosticuri sau scoruri corecte pentru toate meciurile unei zile din turneu.

Castigatorul concursului cu intrebari si al LCD-ului va fi participantul care va avea cel mai scurt timp de raspuns corect la un set de 20 de intrebari din istoria fotbalului.

Pe site-ul www.totuldesprefotbal.ro se pot inscrie clientii Carrefour in baza bonurilor de cumparaturi eliberate de casele de marcat ale hypermarketurilor si supermarketurilor Carrefour din toata tara. Mai multe detalii despre regulament se regasesc pe www.totuldesprefotbal.ro, pe www.carrefour.ro si in magazine.

Site-ul va oferi vizitatorilor informatii in timp real de la cel mai mare eveniment sportiv al anului, Turneul Final al Campionatului Mondial de Fotbal, la care se bat pentru titlu echipe puternice precum: Brazilia, Argentina, Italia, Franta, Germania, dar si echipe fara o lunga traditie in fotbal, dar ale caror rezultate din ultimii ani le anunta ca pe adversari pe masura pentru campionii de pana acum: Australia, Coreea de Sud sau Grecia.

De asemenea, de pe site-ul www.totuldesprefotbal.ro vizitatorii vor afla in timp real ultimele stiri si cancanuri din lumea fotbalului. La sectiunea Forum, fanii sportului rege isi pot spune propriile pareri despre meciuri, fotbalisti sau mondenitatile din fotbal.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content