FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour Romania lanseaza Les Cosmetiques Design Paris

Carrefour Romania lanseaza Les Cosmetiques Design Paris

Carrefour Romania lanseaza joi, 20 februarie, Les Cosmétiques Design Paris, o gama de produse cosmetice si ingrijire personala creata de profesionisti din Franta si distribuita exclusiv in magazinele sale.

 Les Cosmétiques Desing Paris  cuprinde trei branduri: Hydra Science - gama de produse profesionale pentru îngrijirea fetei, pe baza de minerale marine, Kera Science Professional - gama de produse profesionale pentru ingrijirea parului si styling si Nectar Of Nature, o gama completa, pe baza de plante si fara parabeni, pentru ingrijirea personala, a parului si ingrijirea fetei. Produsele pentru ingrijirea fetei detin certificare bio.

„Frumusetea nu este un lux, este un drept! Acesta este motto-ul noii game de produse cosmetice si ingrijire personala, Les Cosmétiques Design Paris, dar si o realitate accesibila clientilor Carrefour. Hydra Science, Kera Science Professional si Nectar of Nature se remarca printr-o calitate superioara a produselor, intreaga gama fiind disponibila la preturi cu adevarat avantajoase pentru consumatoarele din Romania.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România.

Produsele pot fi testate la standurile Les Cosmetiques Design Paris din hipermarketurile Carrefour, in intervalul orar 16:00-20:00 in zilele:  joi (20 februarie),  vineri (21, 28 februarie, 7 martie) si sambata (22 februarie, 1, 8 martie).

Gama Les Cosmétiques Design Paris a fost lansata incepand cu luna martie 2012, initial in Franta, apoi in Italia, Spania si Belgia.  Sortimentatia sa mai cuprinde si doua linii de produse de make-up - Pro's (pentru zi) si Pro's Couture (pentru noapte), care nu sunt inca prezente in magazinele Carrefour din Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content