FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour Romania isi lanseaza oficial magazinul online

Carrefour Romania isi lanseaza oficial magazinul online

Carrefour a lansat site-ul www.carrefour-online.ro, primul sau magazin online din Romania. Disponibil pentru moment in versiune beta, site-ul se adreseaza locuitorilor din Bucuresti si zonele limitrofe si are o oferta formata din 7.000 de produse din categorii precum alimente (inclusiv produse proaspete), cosmetice, produse pentru curatenia casei, etc.

„Cautam mereu solutii pentru imbunatatirea experientei de cumparaturi a clientilor nostri. Daca in 2001 am fost primul hypermarket deschis in Romania, acum avem bucuria de a fi odata in plus inovatori prin introducerea acestui tip de magazin virtual in tara”, a declarat Andreea Mihai, directorul de marketing al Carrefour Romania.
Comenzile se pot face cu maxim trei zile in avans de la data livrarii, exceptie facand zilele de duminica si sarbatori legale cand serviciul de curierat nu este activ.

Potrivit comunicatului Carrefour, acesta este cel mai complex proiect IT dezvoltat vreodata de Carrefour Romania, aflat la intersectia dintre 6 sisteme informatice distincte: Carrefour, Carnation Group, Meti Logiciels et Services, Pay U, Fan Courier si RBC – toate acestea fiind in prezent complet integrate.
Pe piata locala, grupul Carrefour numara 112 magazine, dintre care 24 de hypermarketuri Carrefour, 68 de supermarketuri Market si 20 de magazine de proximitate Express.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content