FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour Romania iese, provizoriu, din insolventa

Carrefour Romania iese, provizoriu, din insolventa

Carrefour Romania a iesit, provizoriu, din insolventa, in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti, dupa ce Tribunalului Bucuresti a declarat insolventa retailerului la finalul anului trecut, la cererea unui furnizori care avea de recuperat de la Carrefour in jur de 180.000 de euro.

Potrivit solutiei publicate pe site-ul Curtii de Apel Bucuresti, instanta “admite cererea de suspendare. Dispune suspendarea provizorie a executarii a sentintei civile nr. 11175 din 23.12.2013 pronuntata de Tribunalul Bucuresti - Sectia a VII-a Civila in dosarul nr. 21867/3/2013 pana la solutionarea cererii de suspendare a executarii sentintei formulata in apel”.

Carrefour a intrat in insolventa la cererea GSL Logistic, un furnizor de scutece si accesorii din Bucuresti. La cererea avocatilor, Carrefour a achitat datoria si a cerut suspendarea hotararii de intrare in insolventa. Cu toate acestea, desi a achitat datoria, Carrefour nu recunoaste debitul.

"Carrefour Romania SA considera ca aceasta hotarare este netemeinica, intrucat situatia financiara a Carrefour Romania SA este extrem de solida, iar pretinsa creanta a societatii comerciale care a declansat aceasta procedura judiciara a fost deja achitata, cererea sa fiind lipsita de obiect. Avocatii nostri au fost mandatati sa initieze toate demersurile legale care se impun pentru atacarea acestei hotarari care inca nu a fost comunicata oficial societatii noastre. Informam pe aceasta cale toti partenerii nostri (furnizori, clienti, consumatori) ca activitatea Carrefour Romania SA se desfasoara in conditii normale, societatea urmand a-si respecta toate obligatiile, potrivit contractelor incheiate", se arata intr-un comunicat al Carrefour Romania transmis la finele anului trecut.

Carrefour Romania, parte a grupului francez cu acelasi nume, detine o retea de 25 de hypermarketuri in Romania, opt dintre acestea fiind localizate in Bucuresti. Grupul francez mai detine in Romania reteaua de supermarketuri Market si  magazinele de proximitate Express.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content