FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour Market Delfinului - Pantelimon, al cincilea supermarket Carrefour din Bucuresti

Carrefour Market Delfinului - Pantelimon, al cincilea supermarket Carrefour din Bucuresti

Maine, 27 iulie 2010, Grupul Carrefour deschide cel de-al 27-lea supermarket din tara, si al cincilea din Bucuresti, in cartierul Pantelimon. Carrefour Market Delfinului este situat in soseaua Pantelimon nr. 249, bloc 48, parter, sector 2, Bucuresti.

Programul magazinului este de luni pana sambata, intre 8:00 - 22:00 si duminica, intre 8:30 - 20:00. Noul Carrefour Market din capitala isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de 780 m.p, urmand aceeasi strategie de “preturi mici zilnic”, are 80 de angajati si o gama de aproximativ 7.000 de produse, dintre care 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hypermarket.

Paleta de servicii include:

  • telefon gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800 0800 02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii;
  • multiple modalitati de plata: cu tichete de masa sau utilizand carduri bancare
  • reincarcare electronica Prepay

Tot la sfarsitul acestei saptamani, retailerul francez va deschide Carrefour Market Alexandria, urmand ca, in luna august, sa inaugureze un nou hypermarket la Drobeta Turnu Severin.

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine : hypermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475.000 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content