FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour lanseaza o aplicatie mobila pentru smartphone-uri

Carrefour lanseaza o aplicatie mobila pentru smartphone-uri

Carrefour Romania a lansat astazi, 5 decembrie, aplicatia pentru telefoane mobile, oferind utilizatoarelor de smartphone-uri posibilitatea de a fi la curent cu ultimele oferte si servicii ale magazinelor sale.Pentru moment, aplicatia este disponibila utilizatorilor de iPhone, putand fi descarcata gratuit de pe Apple Store.

 

  Aplicatia permite:

  • vizualizarea cataloagelor Carrefour Romania pentru toate cele trei formate de magazin: hypermarket, supermarket si magazin de proximitate
  • cautarea de promotii si alcatuirea listei de cumparaturi pe care o poti trimite pe mail sau distribui pe Facebook
  • identificarea celui mai apropiat magazin Carrefour fata de pozitia utilizatorului aplicatiei
  • localizarea oricarui magazin Carrefour de pe teritoriul Romaniei si acces la datele de contact ale acestuia
  • acces facil la informatii despre Marcile Proprii Carrefour Romania
  • aflarea ultimelor rezultate ale extragerilor Loto 6/49.

„Prin lansarea acestei aplicatii venim in intampinarea clientilor nostri care nu au timp de-a lungul zilei pentru a verifica ultimele promotii sau pentru a-si face o lista de cumparaturi traditionala. Fie ca trebuie sa gasim cel mai apropiat magazin, fie ca avem nevoie de detalii din catalog sau despre produsele marca proprie, toate aceste informatii sunt disponibile în orice moment prin simpla accesare a aplicatiei mobile Carrefour” a declarat Andreea Mihai, directorul de marketing al Carrefour Romania.

Grupul francez Carrefour detine 156 de magazine in Romania, dintre care 25 hypermarketuri Carrefour, 77 supermarketuri Market, 54 magazine de proximitate Express. Retailerul detine si un website de comert online, www.carrefour-online.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content