FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour isi face raion outlet in hypermarketul din centrul comercial Vitantis

Carrefour isi face raion outlet in hypermarketul din centrul comercial Vitantis

Carrefour va opera un raion outlet in cadrul hypermarketului sau din cadrul Vitantis Shopping Center, cu preturi cu pana la 80% mai mici la peste o mie de produse.

Oferta singurului raion outlet din reteaua Carrefour este actualizata cel putin o data pe saptamana, iar produsele ce pot fi gasite aici variaza de la articole pentru casa si gradina, la textile, electronice, electrocasnice, jocuri si accesorii.

“Pe fondul scaderii puterii de cumparare, am incercat activ in ultimii ani sa oferim mai mult, pentru mai putin. Am gandit raionul outlet impeuna cu partenerii de la Carrefour, fiindca suntem atenti la nevoile si la buzunarul clientilor centrului comercial Vitantis Shopping Center”, a delcarat, intr-un comunicat Vlad Dragoescu, reprezentant Vitantis Shopping Center.

Cateva exemple de produse prezente la raionul outlet ar fi: televizor LCD Philips 42PFL3007H/12 la doar 1.399,9 lei, redus de la 1.799 lei, aparat foto WB210 Samsung la pretul de 199 lei, redus de la 399 lei, espressor Circolo Titanium Krups la 369,9 lei, redus de la 749 lei sau casti Hello Kitty la 29,9 lei, reduse de la 49 lei.

Grupul francez Carrefour opereaza in Romania 121 magazine dintre care 24 hypermarketuri Carrefour, 69 supermarketuri Market, si 28 magazine de proximitate Express.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content