FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour isi consolideaza prezenta in Brasov cu un nou supermarket

Carrefour isi consolideaza prezenta in Brasov cu un nou supermarket

Maine, 19 iulie 2012, Carrefour deschide cel de-al 56-lea supermarket din tara, in Brasov, Str. Calea Bucuresti, nr.71, in cartierul Astra. Este cea de a treia unitate comerciala a francezilor din acest oras, dupa ce in octombrie 2004 a deschis un hypermarket, iar noiembrie 2008 si-a continuat expansiunea cu un supermarket  in Centrul Comercial Magnolia.  

Noul Carrefour Market situat in cartierul Astra si isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 480 m.p urmand aceeasi strategie de “preturi mici, zilnic”.   Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hypermarket (iar la o calitate similara costa cu minim 20% mai putin, in raport cu marcile nationale).  

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475.000 de angajati. In Romania, Grupul Carrefour numara incepand de astazi 56 de supermarketuri, 8 francize si 25 de hypermarketuri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content