FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour integreaza patru magazine Alma in francizele sale

Carrefour integreaza patru magazine Alma in francizele sale

Carrefour a anuntat integrarea in franciza a patru magazine din reteaua Alma, in judetul Bistrita Nasaud. In urma acestui parteneriat, reteaua Express ajunge la 47 de magazine, in timp ce franciza Carrefour destinata zonei rurale ajunge la sapte unitati comerciale.

 Noile magazine sunt:

  • Express Alma Florilor - se afla pe strada Andrei Muresanu nr. 13, Bistrita. Magazinul are o suprafata de 80 mp si insumeaza aproximativ 2.000 de produse.
  • Express Alma Andrei Muresanu – este situat pe strada Andrei Muresanu nr. 50, Bistrita. Unitatea are o suprafata de 180 mp si insumeaza aproximativ 3.000 de produse.
  • Express Alma  Imparatul Traian- este se afla pe strada Imparatul Traian, nr. 37A, si are o suprafata de 100 mp. In ceea ce priveste sortimentatia, magazinul are  aproximativ 3.000 de produse si detine 4 locuri de parcare gratuite.
  • Contact  Alma Lechinta – este situat pe Strada Principala nr. 509 A,  Comuna Lechinta, Judetul Bistrita Nasaud. Magazinul  are o suprafata de 100 mp, insumeaza aproximativ 2.000 de produse si detine 2 locuri de parcare gratuite.

„Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania. Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Express si Contact distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja”, se arata intr-un comunicat al companiei.

In acest moment, reteaua Express numara 47 de magazine, dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati, trei unitati in Giurgiu, o unitate in Satu Mare, trei unitati in Bistrita si 29 in Bucuresti si Ilfov.

Reteaua Contact numara 7 magazine: cate o unitate in  Harman (judetul Brasov), Mizil (judetul Prahova), Ivesti (judetul Galati), Harsova (judetul Constanta), Fetesti (judetul Ialomita), Pechea (judetul Galati) si Lechinta (judetul Bistrita Nasaud). Magazinele Contact prezinta o oferta variata, cu o sortimentatie restransa pe categorii de produse. Spre deosebire de Express, acest nou format de magazin include si produse nonalimentare, dupa modelul „magazinului universal”.

Carrefour opereaza in prezent in Romania 5 formate de magazine, cu un total de 160 de unitati: 25 hipermarketuri Carrefour, 80 supermarketuri Market, 47 magazine de proximitate Express, 7 magazine de proximitate Contact si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content