FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour integreaza magazinele preluate de la Aliment Murfatlar in reteaua sa de supermarketuri

Carrefour integreaza magazinele preluate de la Aliment Murfatlar in reteaua sa de supermarketuri

Carrefour Romania va redeschide in aceasta toamna magazinele Aliment Murfatlar din Constanta care vor activa sub brandul retelei de supermarketuri Carrefour market. Suprafata totala de vanzare a celor sase magayine este de de 3.425 mp.

 Parteneriatul incheiat in aceasta toamna de Carrefour Romania cu Aliment Murfatlar, presupune inchirierea si operarea celor sase spatii comerciale (Antoniadis, Piata CET,  Tomis  IV, Piata Tomis Nord sau Al Lapusneanu si 1Decembrie). Pe de alta parte, Aliment Murfatlar va continua sa opereze in Constanta alte doua magazine permanente si unul sezonier.

“In curand, in Constanta, vom deschide cele sase supermarketuri Carrefour Market. Carrefour are deja in Constanta un hypermarket si suntem convinsi ca si supermarketurile noastre vor fi apreciate de catre constanteni”, a declarat, intr-un comunicat, directorul general al Carrefour Romania, Francois-Melchior de Polignac.

Grupul Carrefour este cel mai mare retailer european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 15.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 475.000 de angajati.

In Romania, grupul Carrefour numara in prezent, 24 de hypermarketuri Carrefour, 59 de supermarketuri Carrefour Market, si 8 magazine de proximitate Carrefour Express.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content