FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour inchide hypermarketul din Arad

Carrefour inchide hypermarketul din Arad

Retailerul Carrefour a anuntat ca inchide hypermarketul din Arad care fusese inaugurat in 2008. Aceasta este a doua locatie la care renunta in ultimii trei ani, pe fondul crizei. 

In Arad raman astfel operationale 3 hypermarketuri: Real, Cora si Kaufland. Ultima inaugurare pe acest segment a fost realizata de catre reteaua franceza Cora, in cadrul centrului Galleria Mall Arad, in toamna anului trecut. „In urma anuntului IMMOFINANZ Group, proprietarul centrului comercial Armonia Arad Shopping Center, care in contextul economic actual a hotarat reconversia sit-ului intr-o alta destinatie comerciala, Carrefour confirma retragerea din Armonia Arad Shopping Center si este in cautarea unei alte locatii in acest oras. In aceste conditii si din dorinta de a se adapta noilor caracteristici ale pietei, Carrefour Romania va inchide, incepand cu data de 30 august, magazinul Carrefour din incinta acestui centru comercial”, se arata intr-un comunicat transmis de Carrefour Romania.

Armonia Arad Shopping Center fusese inaugurat in luna mai 2008 si cuprinde in acest moment, pe langa un hipermarket Carrefour cu o suprafata totala de 12.550 mp, un magazin Bricostore si o galerie comerciala cu aproximativ 80 de magazine.

Aceasta este a doua locatie de hypermarket din Romania la care francezii renunta din cauza conditiilor nefavorabile din piata, dupa ce in iulie 2009, lantul de magazine anunta inchiderea magazinului Carrefour Braila Armonia odata cu inchiderea centrului comercial Armonia din orasul respectiv. Proiectul comercial din Braila fusese dezvoltat de catre compania Red Management si ianugurat in noiembrie 2008.

Carrefour Romania ramane cu 24 de hypermarketuri operationale.Compania mai detine in prezent 55 de supermarketuri si dezvolta in franciza reteaua de magazine de proximitate Carrefour Express, in parteneriat cu Angst.


 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content