FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour extinde franciza Express prin colaborarea cu Traditional Ecologic

Carrefour extinde franciza Express prin colaborarea cu Traditional Ecologic

Grupul Carrefour a integrat in reteaua Express a doua noi magazine de proximitate operate in sistem de franciza, prin colaborarea cu Traditional Ecologic, Express Mantuleasa, respectiv Express Horia Macelariu. In urma celor doua inaugurari, numarul de magazine Express  a ajuns la 32, dintre care 3 unitati sunt operate in sistem integrat si 29 in franciza.

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o re?ea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.

Magazinul Express Mantuleasa se afla pe strada Mantuleasa nr. 22, parter, are o suprafata de 70 mp. si insumeaza aproximativ 1.800 de produse, iar magazinul Express Horia Macelariu se afla in zona Baneasa,  pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 12, bl. 13/3, are o suprafa?a de 45 mp. si insumeaza aproximativ 1.300 de produse.

Grupul francez Carrefour opereaza in Romania 125 de magazine dintre care 24 hypermarketuri Carrefour, 69 supermarketuri Market si 32 de magazine de proximitate Express.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content