FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour este gata sa analizeze ofertele de cumparare in tarile in care nu este lider de piata

Carrefour este gata sa analizeze ofertele de cumparare in tarile in care nu este lider de piata

Carrefour este gata sa analizeze eventuale oferte de cumparare a magazinelor sale, in tarile in care nu este lider de piata, a declarat, azi, directorul general al grupului, Lars Olofsson, intr-un interviu acordat revistei franceze Capital si citat de publicatia specializata de retail LSA.

"Sunt piete in care nu suntem lideri si nu avem nici perspectivaade a deveni intr-o zi. Daca voi primi vreodata vreo oferta de cumparare, sunt gata sa o analizez", a declarat Olofsson, fara sa indice o anumita tara in particular.

"Carrefour este rentabil in toate tarile in care este prezent. Deci nu am nicio presiune. Ideal este sa fim lideri in fiecare piata in care activam pentru a avea cele mai bune sinergii de preturi, de marketing si putere de cumparare. De exemplu, am vandut in Rusia, unde am avut ani de pierderi", a explicat Olofsson.

Daca, inainte, Carrefour era un "antreprenor cuceritor", acum, "prioritatea este sa cucerim inimile clientilor, nu neaparat de a deschide noi piete", a mai precizat suedezul.

Presa franceza a dezvaluit recent ca reteaua Carrefour din Portugalia este de vanzare, dar informatia nu a fost inciodata confirmata oficial. In Belgia, grupul a anuntat concedierea a 1.672 de angajati si inchiderea a 21 de magazine. Mentinerea celorlalti 3.000 de angajati este conditionata de restructurarea activitatii si inghetarea salariilor.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content