FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour duce reteaua Market la 80 de magazine

Carrefour duce reteaua Market la 80 de magazine

Carrefour va deschide, joi, primul sau supermarket din orasul Targu Jiu, ridicand numarul total al retelei Market la 80 de magazine. Retailerul francez urmeaza sa deschida in aceasta toamna si un hypermerket in acest oras.

Magazinul este situat pe Str. Calea Eroilor, are o suprafata de 500 metri patrati, o sortimentatie de aproximativ 5.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour.

Cu peste 10.000 de magazine in 34 de tari, grupul francez Carrefour este al doilea retailer la nivel mondial. In Romania, Carrefour numara 155 de magazine dintre care 25 hypermarketuri Carrefour, 80 supermarketuri Market, 44 magazine de proximitate Express si 6 magazine de proximitate Contact. Retailul detine si un site de comert online: www.carrefour-online.ro

Orasul Targu Jiu este unul dintre orasele cu cea mai slaba prezenta a lanturilor interantionale, existand doar cinci astfel de magazine (1 Kaufland, 1 Lidl, 3 Profi) in afara supermarketului inaugurat de Carrefour in aceasta saptamana. Comertul din Targu Jiu este dominat de reteaua locala Succes, care detine peste 50 de magazine in acest oras.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content