FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour dezvolta formatul Express in afara parteneriatului cu Angst

Carrefour dezvolta formatul Express in afara parteneriatului cu Angst

Carrefour a deschis astazi un magazin de 190 mp sub brandul Express operat direct de companie si nu in parteneriat cu Angst, primul sau francizat pe piata din Romania pe segmentul retailului de proximitate. In paralel, continua proiectul de rebranding al unor magazine Angst in Carrefour Express Angst.

Noua locatie Carrefour este situata pe Bl. Decebal nr. 2, in Bucuresti. Magazinul are o sortimentatie de aproximativ 4.000 de produse si doua case de marcat. Programul este de luni pana vineri intre orele 8.00-22.00, iar sambata si duminica intre 8.00-20.00.

"Noi ne putem extinde reteaua Angst separat de Carrefour, asa cum si Carrefour isi poate extinde reteaua Carrefour Express separat de noi. Proiectul comun de rebranduire a unor magazine Angst in Carrefour Express Angst continua, avem chiar in acest moment in lucru cateva unitati", a precizat Sorin Minea, Presedintele Angst.

Magazinul Express al carui format apartine 100% companiei franceze are o suprafata de vanzare considerabil mai mica decat unitatile Carrefour Express Angst. O alta diferenta intre cele doua formate este lipsa vitrinelor cu mezeluri si branzeturi cu servire asistata din Express, din cauza spatiului mic.

Compania a anuntat ca unitatea din Decebal este cel de-al optulea magazin de proximitate sub sigla Express, fara a mentiona numarul unitatilor detinute 100% de Carrefour. Aceasta a mai precizat ca primul magazin Carrefour Express a fost deschis pe 12 octombrie 2011 in Piata Domenii. Acesta este operat inparteneriat cu Angst.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content