FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour deschide in locul Annabella in centrul Winmarkt din Ramnicu Valcea

Carrefour deschide in locul Annabella in centrul Winmarkt din Ramnicu Valcea

Carrefour Romania va deschide, joi, un magazin Market in centrul comercial Winmarkt, situat pe Strada Calea Traian din Ramnicu Valcea. Al doilea supermarket al retailerului francez din Ramnicu Valcea va duce la 79 numarul unitatilor comerciale din reteaua Market.

In centrul comercial WInmarkt din Ramnicu Valcea, Carrefour va deschide in locul supermarketului retelei locale Annabella, unul dintre cei mai importanti retaileri independenti din Romania. Reteaua Annabella, controlata de Dan si Dorina Mutu, detine 45 de magazine, toate in judetul Valcea.

Noul magazin al retelei Market din Ramnicu Valcea va avea o suprafata de 680 de metri patrati si o gama de aproximativ 6.300 de produse, dintre care peste 1.000 de articole reprezinta marci proprii ale Carrefour.

Grupul Carrefour detine, in Romania, 165 magazine dintre care 25 hypermarketuri Carrefour, 79 supermarketuri Market si 61 magazine de proximitate Express. Retailerul este prezent de anul trecut si in comertul online, serviciul fiind disponibil doar pentru Bucuresti si localitatile invecinate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content