FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour deschide al treilea Market din Drobeta-Turnu Severin

Carrefour deschide al treilea Market din Drobeta-Turnu Severin

Carrefour va deschide, joi, cel de-al treilea supermarket din orasul Drobeta-Turnu Severin, ridicand numarul total de magazine in acest format la 82 la nivel national.

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour.

In orasul Drobeta-Turnu Severin Carrefour mai detine si un hypermarket. De asemenea, in orasul de pe malurile Dunarii mai sunt prezente retelele Cora si Kaufland cu cate un hypermarket, Penny Market si Lidl cu unul respectiv doua magazine si Profi cu trei magazine.
Date cheie despre supermarket:
1.    Adresa: Bd. Tudor Vladimirescu nr. 265, respectiv Str. Petre Sergescu nr. 2, scara 6, Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti
2.    Orar de deschidere:   
•    Luni – Sambata: 7:00-22:00
•    Duminica: 7:00-20:00
3.    Suprafata magazinului: 480 m²

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, grupul francez Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. In Romania, Carrefour numara 162 de magazine dintre care 26 hypermarketuri Carrefour, 82 supermarketuri Market, 47 magazine de proximitate Express si 7 magazine de proximitate Contact.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content