FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour deschide al patrulea supermarket din Ploiesti

Carrefour deschide al patrulea supermarket din Ploiesti

Carrefour va deschide, joi, la Ploiesti cel de-al 52-lea supermarket din tara. Magazinul Carrefour market, care este situat in Piata Malu Rosu, este a patra unitate comerciala de acest tip din Ploiesti a retailerului francez.

Noul Carrefour Market situat in zona centrala, in Piata Malu Rosu, isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 400 mp. Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5.200 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hypermarket.

Primul supermarket Carrefour din Ploiesti a fost deschis in 2009, in centrul comercial Winmarkt Grand Center. In 2011 un alt supermarket a fost deschis in centrul comercial Big Sud, iar anul acesta un Carrefour Market a fost inaugurat in piata Mihai Viteazu. Tot in Ploiesti Carrefour are si un hypermarket, care a fost deschis in octombrie 2005.
 
Carrefour este unul dintre cei mai importanti retaileri internationali prezenti pe piata romaneasca. Grupul francez detine in Romania 52 de supermarketuri, 5 magazine in franciza si 25 de hypermarketuri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content