FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour creste numarul francizatilor Express

Carrefour creste numarul francizatilor Express

Doua noi magazine de proximitate, Zeno din Bucuresti si Cosmo din Stefanestii de Jos, operate in regim de franciza au intrat recent in franciza Express, reteaua ajungand astfel la 46 de magazine (38 in Bucuresti si Ilfov si  8 unitati in orasul Brasov).

Astfel, prin colaborarea cu Longintrade a fost inaugurat Express Zeno in Bucuresti, cu o suprafata de 100 de metri patrati, iar prin colaborarea cu T&T Food, a fost deschis Express Cosmo.  Magazinul din Stefanestii de Jos are o suprafata de 700 de metri patrati si o sortimentatie de 10.000 de produse, fiind unul dintre cele mai mari magazine din reteaua Express.

„Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania. Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Express distinctive pentru a intari si dezvolta ceea ce exista deja.

Carrefour opereaza in prezent in Romania trei formate de magazine, cu un total de 145 de magazine (24 hipermarketuri Carrefour,  74 supermarketuri Market, 46 magazine de proximitate Express) si un website de comert online.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content