FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Carrefour ajunge la 100 de hypermarketuri si supermarketuri in Romania

Carrefour ajunge la 100 de hypermarketuri si supermarketuri in Romania

Grupul Carrefour va deschide, joi, un hypermarket in centrul comercial Shopping City Galati si un supermarket in Bacau, ajungand astfel la 25 de hypermarketuri si 75 de supermarketuri pe piata romaneasca.

Noul hypermarket, Carrefour Galati, se afla pe bulevardul George Cosbuc nr. 251 si are o suprafata de vanzare de 7.500 mp, fiind situat in centrul comercial Shopping City Galati, dezvoltat de catre NEPI, care mai cuprinde si o galerie comerciala de aproximativ 18.000 mp.

Ultimul hypermarket deschis de Carrefour in Romania este cel din Botosani, inaugurat in urma cu doi ani, in noiembrie 2011. Retailerul francez a inchis insa, intre timp, un hypermarket la Arad, in august 2012.

“Un element de inovatie la Carrefour Galati o reprezinta implementarea unor solutii moderne de refrigerare a produselor pentru a obtine un impact minim asupra mediului. Fata de instalatiile clasice, noul sistem reduce emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 de tone pe an. Caldura generata de instalatia de refrigerare este redirectionata catre incalzirea spatiilor anexe magazinului, eliminând nevoia de a utiliza alte surse de energie. De asemenea, noul hypermarket Carrefour Galati dispune de solutii de iluminare cu LED, care permit reducerea consumului de energie electrica cu 35%.”, se arata intr-un comunicat Carrefour.

Date cheie despre hypermarketul Carrefour Galati:
Gama de articole: aproximativ 30.000
Locuri de parcare gratuite : 1.400
Locuri de munca noi: 241

Tot joi, Carrefour va deschide cel de-al 5-lea supermarket al sau din orasul Bacau, Market Marasesti, ridicând numarul total de magazine in acest format la 75 de unitati comerciale. Magazinul, situate pe Strada Marasesti nr. 114 si are o suprafata de 464 mp.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content